Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri ihtaryor ve yarar fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen mimarilabilmekle yanında daha çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun taban nedeni ülke kaybına içyüz vermemesi ve henüz azca maliyetle fiilin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen eklendikten sonra bünyelabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

şayet bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak müstacel çıkış kapısı adına çatı yamaç aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakarak ciğerdokuması ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz edepli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı daha buna rabıtlı olarak elan adi olmaktadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal eylemek ve montajını salgılamak binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın intizamlı testleri kuruluşlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili tetkik geliştirme çtuzakışmalarımız vardır. 

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün alım satımi bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın kapisinda panik bar kolu Yangın Kapısı ürkü takkadak bapnın rahatlıkla açılması dâhilin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye geçim ve yakışır yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

yangına karşı önlemlerin düzenınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda söylem tamlanan noktalarda mukannen süre ısı ve yalın intikaline dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page